Pink Party!

Iiih! Mitt party är snart igång! Tjejorna är beräknade till ca 18.00.. OCH DET ÄR SNART! ;D
Fasen vad kul vi ska ha. :')

Och PRUTT på Madeleine Andrén som ser till att få Migrän, eller ja, förlåt madde, jag älskar dig men.. Jag HATAR ditt huvud! x] Hoppas det blir bättre för dig snart älsk <3

Musiken nöts förfullt just nu.. HÖGT! Yey, får värsta adrenalin-kicken. Bra musik på högvolym + bas = mumma!

Gotta go!

Mä, va ä dä mä dääj?



haha, byta dialekt och kön mitt i allt ihop x]
jag tror jag dör av skratt x)
ni hittar dom på www.utanklader.blogspot.se.

333, halfway to hell

I skolan idag dårå, som vanligt. Vi skulle gå till sundet och tillbaka, dom som inte ville åka skidor. Hell no till skidor. Hata att vara ute O.ó Så vi gick dårå, jag, madde, mikaela & rebeccam. vist var det många fler som gick, men dom kan vi dissa för tillfället x) Efter halva vägen kom Tim ikapp oss, så då gick han med oss resten av vägen dit och tillbaka. Btw, så får han vänta några år igen, för att komma tillbaka till sin "inga-kramar-på-flera-år", för han fick en kram av madde idag. Hur glad vart han? Inte glad. Då retade jag honom resten av vägen, nu äre från noll igen, moaha!

And thnks sofie, som visade mig detta underbara band, i love them!

Imorgon äre mitt söta pinkparty! Fasen vad härligt vi ska ha tjejor! :']

Ni hör mer från mig imorgon.


kördag, goon

Sitter på Goon för tillfället, dricker varmchoklad för min ömma hals, mumma! Stått sedan 9.00 i morse och övat (sjungit) med resten av kören på hela 175 (!) personer, om inte mer! :O Visst, vi hade några SMÅ pauser, och en lunch på 1 timma.. Så, ikväll kl. 19.00 i kulturenshus i stora salen blir det! kom gärna, vi hoppas på stor publik! (Helenas ord..)

Jisses, vad nerövs jag är.

Wellwell, bai!


Nuw

Ny blogg hära va? ;]

RSS 2.0